V tyto mimořádné dny jsme tu pro vás už v normální pracovní době.

                          

                            

                          Nově jsme pro vás zrekonstruovali naše dermocentrum.

                           Přijďte se podívat :-)

                           Při té příležitosti pro vás máme skvělé nabídky.

                                             

                           Přijďte si vybrat, rády vám poradíme.

 

                                

                                                             

 

 

Provoz eshopu je dočasně pozastaven!

Nákupní košík 0 ks za 0
AKTUÁLNÍ NOVINKY
Esenciální vlasová péče Rene FURTERER

Novinka v sortimentu Stále probíhá akce 2+1

více >
Diagnostika pleti

Srdečně vás zveme na BEZPLATNOU DIAGNOSTIKU pleti. Proběhne 13.1.2020 9:00 - 17.hod

více >
Ochrana před slunečním zářením

Přicházející letní období, prázdniny a čas dovolených přináší téma sluneční ochrany.

více >
Kašel jako projev infekce dýchacích cest

Kašel jako projev infekce dýchacích cest je v podzimním a zimním období velmi častým onemocněním.

více >
zobrazit všechny novinky >

Ochrana osobních údajů

Informace o ochraně osobních údajů

Ochrana osobních údajů zákazníka, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a podle nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů – GDPR).

 

Zákazník souhlasí se zpracováním svých osobních údajů, které uvedl do dodacích údajů jako kupující: jméno a příjmení, adresa bydliště, telefonní číslo, adresa elektronické pošty (dále společně jako „osobní údaje“) nebo v případě dotazu do kontaktního formuláře: jméno a příjmení, telefonní číslo, adresa elektronické pošty (dále společně jako „osobní údaje“).

 

Zákazník souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely zasílání informací a obchodních sdělení, a to až do doby, než písemně doručí prodávajícímu svůj nesouhlas s takovým zpracováním. Kromě osob dopravujících zboží a kromě případné zákonné povinnosti poskytnutí osobních údajů nebudou osobní údaje zákazníka bez jeho předchozího souhlasu předávány třetím osobám.

 

Osobní údaje kupujícího budou zpracovávány po dobu neurčitou, a to v elektronické podobě automatizovaným způsobem.

 

Zákazník potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a správné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.

 

DOPORUČUJEME
--1%

Mollers Omega 3 Double 112 kapsli

Mollers Omega 3 Double 112 kapsli
262 Kč
265 Kč

Doplněk stravy

-24%

TEREZIA Rakytníkový olej 100% tob.60

TEREZIA Rakytníkový olej 100% tob.60
463 Kč
354 Kč

Doplněk stravy

--1%

Mollers Omega 3 Natur olej 250ml

Mollers Omega 3 Natur olej 250ml
262 Kč
265 Kč

Doplněk stravy

Produkt:


Pokračovat v nákupu

Přejít do košíku