Srdečně vás zveme na BEZPLATNOU DIAGNOSTIKU pleti.
                           Proběhne 24.6.2019 10:00 - 18.hod

 

                                STÁLE  SLEVY NA OPALOVACÍ  PŘÍPRAVKY       

                                                             

 

 

Nákupní košík 0 ks za 0
AKTUÁLNÍ NOVINKY
Diagnostika pleti

Srdečně vás zveme na BEZPLATNOU DIAGNOSTIKU pleti. Proběhne 22.5.2019 10:00 - 18.hod

více >
Ochrana před slunečním zářením

Přicházející letní období, prázdniny a čas dovolených přináší téma sluneční ochrany.

více >
Esenciální vlasová péče Rene FURTERER

Novinka v sortimentu Stále probíhá akce 1+1

více >
Kašel jako projev infekce dýchacích cest

Kašel jako projev infekce dýchacích cest je v podzimním a zimním období velmi častým onemocněním.

více >
zobrazit všechny novinky >

Ochrana osobních údajů

Informace o ochraně osobních údajů

Ochrana osobních údajů zákazníka, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a podle nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů – GDPR).

 

Zákazník souhlasí se zpracováním svých osobních údajů, které uvedl do dodacích údajů jako kupující: jméno a příjmení, adresa bydliště, telefonní číslo, adresa elektronické pošty (dále společně jako „osobní údaje“) nebo v případě dotazu do kontaktního formuláře: jméno a příjmení, telefonní číslo, adresa elektronické pošty (dále společně jako „osobní údaje“).

 

Zákazník souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely zasílání informací a obchodních sdělení, a to až do doby, než písemně doručí prodávajícímu svůj nesouhlas s takovým zpracováním. Kromě osob dopravujících zboží a kromě případné zákonné povinnosti poskytnutí osobních údajů nebudou osobní údaje zákazníka bez jeho předchozího souhlasu předávány třetím osobám.

 

Osobní údaje kupujícího budou zpracovávány po dobu neurčitou, a to v elektronické podobě automatizovaným způsobem.

 

Zákazník potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a správné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.

 

DOPORUČUJEME
-23%

TEREZIA Rakytníkový olej 100% tob.60

TEREZIA Rakytníkový olej 100% tob.60
457 Kč
354 Kč

Doplněk stravy

-10%

Mollers Omega 3 Citron 250ml

Mollers Omega 3 Citron 250ml
292 Kč
265 Kč

Doplněk stravy

-10%

Mollers Omega 3 Double 112 kapsli

Mollers Omega 3 Double 112 kapsli
292 Kč
265 Kč

Doplněk stravy

-10%

Mollers Omega 3 Natur olej 250ml

Mollers Omega 3 Natur olej 250ml
292 Kč
265 Kč

Doplněk stravy

Produkt:


Pokračovat v nákupu

Přejít do košíku