Nákupní košík 0 ks za 0

Ochrana osobních údajů

Informace o ochraně osobních údajů

Ochrana osobních údajů zákazníka, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a podle nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů – GDPR).

 

Zákazník souhlasí se zpracováním svých osobních údajů, které uvedl do dodacích údajů jako kupující: jméno a příjmení, adresa bydliště, telefonní číslo, adresa elektronické pošty (dále společně jako „osobní údaje“) nebo v případě dotazu do kontaktního formuláře: jméno a příjmení, telefonní číslo, adresa elektronické pošty (dále společně jako „osobní údaje“).

 

Zákazník souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely zasílání informací a obchodních sdělení, a to až do doby, než písemně doručí prodávajícímu svůj nesouhlas s takovým zpracováním. Kromě osob dopravujících zboží a kromě případné zákonné povinnosti poskytnutí osobních údajů nebudou osobní údaje zákazníka bez jeho předchozího souhlasu předávány třetím osobám.

 

Osobní údaje kupujícího budou zpracovávány po dobu neurčitou, a to v elektronické podobě automatizovaným způsobem.

 

Zákazník potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a správné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.

Produkt:


Pokračovat v nákupu

Přejít do košíku